WAT KOST RINUS

RINUS EN ZIJN ARRANGEMENTEN


Rinus heeft een maximale capaciteit van 32 personen en is in het bezit van een certificaat van de scheepvaartinspectie.

Een rondvaart met Rinus betekent zorgeloos varen: u boekt Rinus altijd mét schipper, kunt uw favoriete muziek afspelen, zit op zachte comfortabele banken en de drankjes aan boord zijn altijd gekoeld. Rederij Rinus biedt u diverse arrangementen. Heeft u speciale wensen? Neem contact op, we denken graag met u mee!

EERSTE UUR

Rondvaart
160,- /eerste uur
De rondvaarten zijn op afspraak te boeken. Rinus hanteert vaste prijzen per uur, ongeacht het aantal personen (maximaal 32). Deze prijs is exclusief catering.

+ ELK EXTRA UUR

Rondvaart
110,- /elk volgend uur
De rondvaarten zijn op afspraak te boeken. Rinus hanteert vaste prijzen per uur, ongeacht het aantal personen (maximaal 32). Deze prijzen zijn exclusief catering.

+ Escapehunt

Rondvaart
42,50 /per persoon
Op zoek naar een uitje met spanning én ontspanning?
Boek nu 1 uur gameroom bij Escapehunt Groningen én 1 uur varen met Rinus. Het arrangement is inclusief 4 drankjes per persoon.
(Boekingen voor minimaal tien personen. De totale duur van het arrangement is circa drie uur.)

+ Schilderworkshop van artisoof

Rondvaart
35,- /per persoon
Met dit creatieve arrangement krijgt u een 2-uur durende schilderworkshop van kunstenares Artisoof. Vervolgens stapt u praktisch voor de deur aan boord van Rinus en gaat u 1 uur varen door de Groningse grachten. Inclusief 3 drankjes per persoon.
(Minimaal 10 personen.)

+ Tijdreis 1672

Rondvaart
37,50 /per persoon
Het Tijdreisbureau van Elte en Beno Hofman organiseert uitjes over de geschiedenis van de stad Groningen, die leuk, leerzaam en actief tegelijk zijn. Speel het spel Tijdreis 1672 – Wie is de Bommen Berend? en beantwoord tijdens een wandeltocht door de binnenstad opdrachten en vragen.  Ga terug in de tijd en kom er achter wie ‘het beleg’ verloren heeft. Daarna is het tijd voor ontspanning. Op de Rinus kunt u lekker achterover leunen, om met een drankje in uw hand te genieten van het uitzicht. Het arrangement duurt 3 uur en is inclusief 4 drankjes en hapjes aan boord. (minimaal 10 personen)

+ BORRELHAPJES

Rondvaart
8,- /per persoon
Een perfecte aanvulling op uw rondvaart zijn onze borrelhapjes. U krijgt een borrelplank met verschillende soorten (koude) hapjes zoals, diverse vleeswaren, kazen brood en tapenade.

+ ONBEPERKT DRINKEN

Rondvaart
7,50 /per persoon per uur
Onbeperkt drinken voor een vast bedrag per persoon per uur. Zo wordt uw rondvaart zo mogelijk nóg zorgelozer. Er is keuze uit bier, wijn en diverse frisdranken.

+ BBQ

Rondvaart
22,50 /per persoon (extra)
Ons luxe BBQ arrangement bestaat uit brood, salade, vijf soorten vlees en diverse sauzen. De BBQ wordt bediend door de chef van rederij Rinus.

+ DRANKEN

Rondvaart
-,-- /Na-calculatie
De dranken worden naderhand geteld en gecalculeerd. Bekijk onderaan deze pagina onze dranken prijslijst.

+ TAPAS ARRANGEMENT

Rondvaart
17,- /per persoon
Maak uw zonnige rondvaart compleet met een echt tapas diner aan boord. We hebben de lekkerste warme en koude tapas voor u geselecteerd.

+ STADSHISTORIE

Rondvaart
85,- /per uur (extra)
Maak onder leiding van een historicus een stadswandeling door de Groningse binnenstad en stap aansluitend aan boord van de Rinus voor een rondvaart door de grachten. Onze historicus vertelt u over de prachtige architectuur die de stad Groningen rijk is en toont u vele authentieke, vaak onbekende, plaatsen.

+ FRUIT DU MER DELUXE

Rondvaart
30,- /per persoon
Geniet tijdens uw rondvaart van ons heerlijke fruit du mer plateau. In samenwerking met Brussels lof Groningen bieden wij een combinatie van verschillende soorten zeevruchten aan. Mosselen, krab, steurgarnalen, gamba’s, oesters en een zeewier salade worden voor u geserveerd op een prachtige schaal. 

+ VAREN & DINEREN BIJ DE DRIE GEZUSTERS

Rondvaart
45,- /per persoon
Vaar met de Rinus Groningen een uur door de Groningse grachten inclusief twee consumpties en geniet van een heerlijk driegangendiner bij De Drie Gezusters.
WAT KOST RINUS

DRANKEN

Dranken worden per stuk afgerekend (met uitzondering van het Onbeperkt Drinken arrangement).

 

Heineken per fles € 2,50
Coca Cola € 2,00
Fanta € 2,00
Spa rood/ blauw € 2,00
Appelsap/ sinaasappelsap € 2,00
Witte wijn (per fles) € 15,00
Rosé (per fles) € 15,00
Rode wijn (per fles) € 15,00

 


 

Zijn er speciale wensen en verzoeken ten aanzien van de rondvaart of de catering? Wij staan overal voor open. Neem gerust contact met ons op.