Een rondvaart met De Rinus, dé leukste groepsactiviteit van Groningen.

Rinus is dé rondvaartboot van Groningen. Het is een exclusieve rondvaartboot, perfect voor een leuk groepsuitje tot 32 personen. Vaar gezellig met een groep vrienden, collega's of je studentenclub door de stad inclusief je favoriete muziek en een hapje en een drankje.

Boek nu!

Vragen?

Bel ons op +31 (0) 633 593 248

Rondvaarten

De Rinus is voorzien van alle gemakken en ideaal voor jouw personeelsfeestje, teamuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje of gewoon met je sportclub of vereniging.

Premium Rondvaart door de grachten

  • €175,- voor het 1e uur, daarna €125,-
  • Onbeperkt drinken? Dat kan!
  • Borrelhapjes, lunch of BBQ aan boord
  • Verschillende opties mogelijk

Tevreden klanten van de Rinus

Wat klanten zeggen over De Rinus.

Leuk om Groningen eens van een andere kant te zien onder het genot van een hapje/drankje. Het Onbeperkt Drinken pakket is echt een aanrader! Daarnaast vonden wij het heel leuk dat we onze eigen muziek mochten afspelen.

- Wessel

Vorige week een hele leuke rondvaart gemaakt met een groep vrienden. Na de Corona tijd was het zo fijn om weer eens samen te mogen genieten (in de buitenlucht) van drankjes en hapjes!

- Janine

Kom varen met de Rinus

Een rondvaart met de Rinus door de prachtige historische grachten is het leukste uitje van Groningen. Ideaal voor een personeelsfeest, teamuitje, familiedag of gewoon gezellig met je sportclub of studentenvereniging.

Rinus is het mooiste schip van Groningen. Exclusief en toch betaalbaar. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem dan contact op met Rederij Rinus!